Eerst willen ons even voorstellen; wij zijn Hugo en Saskia en wonen samen met onze 5 Zwarte Russische Terriërs in het kleine dorpje Haelen in het noorden van Limburg.Op deze site willen we iedereen op de hoogte stellen van onze honden en al onze activiteiten.


In 2001 hebben wij onze eerste Zwarte Rus in ons hart gesloten, en in april 2007 kwam de tweede Rus in ons huis.

Sindsdien is het Russen-virus pas echt toegeslagen. Op dit moment hebben we 5 Russen in ons midden.
We wonen in een omgeving waarin zowel water als bos in overvloed is. We zijn hier dan ook dagelijks te vinden voor een lekkere wandeling met zijn allen of om de hond een frisse duik in het water te laten nemen.

Al onze honden leven gezellig met ons in huis, worden goed gesocialiseerd en gaan graag om met kinderen en andere honden.


Met onze honden doen we mantrailen (zoeken naar slachtoffers) en detectie (verwijzen naar wiet) en af en toe  shows.

Verder vinden wij het leuk om met onze honden zo nu en dan een dogsurvival te doen.

 

Af en toe hebben wij een nestje waarbij onze doelstelling is om een evenwichtige, goed gesocialiseerde en vrolijke pup uit goede, gezonde en verantwoorde lijnen voort te brengen.

 

Zwarte Russische Terrier from Lukaya's dream

Saskia is gediplomeerd hondentrimster en heeft thuis al ruim 20 jaar een trimsalon waar iedereen terecht kan voor zowel een volledige knipbeurt als ook voor een wasbeurt, borstelbeurt of alleen het knippen van de nagels. Maar ook als U vragen heeft over de vachtverzorging van Uw trouwe viervoeter kunt U ten alle tijden bellen of aankomen.

 

Hugo is Natuurgeneeskundig therapeut voor honden en paarden. Ook is Hugo bloedzuigertherapeut; hij zet de bloedzuigertherapie in bij zowel dier als mens, met verrassend goede resultaten.

Mocht U graag meer info hierover hebben dan kunt U altijd contact opnemen met Hugo.

Verder zijn  wij verkooppunt van KVV(kompleet vers vlees), wat wij onze honden al enkele jaren met veel tevredenheid voeren.

 

We wensen jullie veel plezier op onze website, en mochten jullie nog vragen hebben kunnen jullie altijd bellen (0475-591151) of mailen (info@lukayas-dream.nl)

 

 

Groetjes,

 

Hugo en Sas